Vi ses på Vässarö i sommar!

Mer praktisk information kring lägret kommer att skickas ut till alla anmälda. Följ gärna uppdateringar om lägret på hemsidan.

Nu är det dags att anmäla sig till sommarens läger, Palladium!

Anmälan som Scout/Ledare

För att anmäla dig till lägret fyller du i nedan länkat forumlär och skickar även en ifylld och underskriven hälsodeklaration till Emma Bergman (Medelpadsg 2, 16253 Vällingby) samt betalar in hela avgiften, enligt nedan, till plusgiro 50 14 65-9, Blackebergs Sjöscoutkår senast den 30 april. Skriv ”läger” namn och födelseår samt mailadress, för vart resterande information ska skickas, i meddelanderaden.

Anmälan – Palladium 2018 – Klicka här

[bifogade-filer]

Lägerbrev 1

Välkommen till årets sommarläger Palladium

– ett lägeräventyr i teaterns värld!

Vecka 31 är det äntligen dags för sommarläger och i år åker vi, tillsammans med ca 1500 andra scouter, på distriktsläger till Vässarö. Vässarö är scouternas ö och ligger i ytterskärgården mellan Grisslehamn och Öregrund.

Vi bygger vår egen lägerby där vi sover i tält och lagar vår mat tillsammans. Under lägret kommer vi i år att möta teatersällskapet Palladium som är i stort behov av hjälp, eftersom en viktig person i deras sällskap har försvunnit under mystiska omständigheter. Se brevet från Neo! Förutom dessa programaktiviteter kommer det såklart bli segling, bad, paddling, lägerbål osv.

Lägertid och kostnad:

• Spårare (Sjöbusar och Jollar) onsd 1/8 – lörd 4/8. Kostnad: 1 200 kr
  • Upptäckare (Skutor) tisd 31/7 – lörd 4/8. Kostnad: 1 550 kr
  • Äventyrare (Kustfyrare) lörd 28 juli – lörd 4/8. Kostnad: 2 400 kr
  • Utmanare (Herbetz Yellon) lörd 28 juli – lörd 4/8. Kostnad: 2 400 kr
  • Ledare och funktionärer t om 26 år Kostnad: 100 kr
  • Ledare och funktionärer över 26 år Kostnad: 1 000 kr

Förälder: Ta chansen att få uppleva scouting tillsammans med ditt barn.

Vi behöver din hjälp som ledare under lägret.

Anmäl dig nu!

För att anmäla dig till lägret skickar du ifylld och underskriven hälsodeklaration till Emma Bergman (Medelpadsg 2, 16253 Vällingby) samt betalar in hela avgiften, enligt ovan, till plusgiro 50 14 65-9, Blackebergs Sjöscoutkår senast den 30 april. Skriv ”läger” namn och födelseår samt mailadress, för vart resterande information ska skickas, i meddelanderaden.

Mer information:

Mer fakta om tider, packning och resan till och från lägret kommer senare till dem som har anmält sig. Information kommer också löpande läggas upp på www.blackeberg.scout.se

Frågor? Kontakta gärna lägerplaneringsansvarig Magnus Lindstedt, mange.lindstedt@telia.com, 070-585 80 81 eller dina vanliga ledare.

Vi ses i sommar!

Hälsningar från lägerkommittén

OBS! Det finns möjlighet att söka bidrag till lägeravgiften från scoutkåren. Vill du göra det så prata med din avdelningsledare.

Sommarens läger!

I sommar åker kåren till Vässarö på distriktsläger.
Lägret äger rum 28 juli–4 augusti.

Följande datum gäller för de olika avdelningarna:

Sjöbusarna och Jollarna: 1–4 augusti (ons-lör)
Skutorna: 31 juli–4 augusti (tis-lör)
Kustfyrarna: 28 juli–4 augusti (lör-lör)
Herbetz Yellon: 28 juli–4 augusti (lör-lör)

Mer information och anmälan kommer i vår, men boka in
datumen redan nu så missar ni inte sommarens höjdpunkt!