Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Demokratijamboree och Scouternas stämma 2018

9 november 2018 19:00 - 11 november 2018 15:00

Evenemang Navigation

Den 9-11 november håller Scouterna sin fjärde Demokratijamboree, i år på Karlstad CCC i Karlstad. Aktiviteterna börjar klockan 19 på fredagen och avslutas på söndagen klockan 15. Scouternas stämma är en del av Demokratijamboree och stämman öppnas på lördagen klockan 9 och avslutas på söndagen klockan 15.

Demokratijamboree är en helg fylld av demokrati, inspiration, utmaningar, kompisar, möten och gemenskap. Helgen innehåller Scouternas stämma där alla scoutkårernas representanter (ombud) tar viktiga beslut som rör scoutrörelsens framtid. Med stämman som kärna kommer det också finnas ett utökat program med workshops, utställningar och andra festligheter, Demokratijamboree. Det är Scouternas största arrangemang i år och kommer att samla cirka 1100 scouter från hela Sverige, både ombud och deltagare.

Via Scouternas hemsida och deras kanaler i sociala media finner du den senaste informationen och så småningom stämmohandlingar, workshopprogram, praktisk information om boende och allt annat som är bra att veta. Sidorna kommer att uppdateras löpande och ju närmare Demokratijamboree vi kommer, desto mer information hittar du där – så spana gärna in dem då och då!

Plats

Karlstad