VÄLKOMNA TILL SPÅRARSCOUTAVDELNINGEN JOLLARNA

Vi är knappt 20 spårarscouter som träffas tisdagar 18.15-19.45. Under senhösten och vintern träffas vi i vår lokal, L:a Ängby, på Holbergsgatan 4, nära Islandstorget i Bromma. Men efter påsk träffas vi på Warfvet, vår tomt vi Mälarens strand med adress Ekbacksstigen 11. Nedan finner du lite mer information om oss.

HÖSTENS PROGRAM

Vårens Program finns i PDF-format nedan.

Medlemsavgiften är ca 680:- kr per termin. Har du inte fått inbetalningskort för medlemsavgiften denna termin så kommer den nog snart. I medlemsavgiften ingår, förutom det material vi gör av med under hösten, också prenumeration på tidningen SCOUT samt en olycksfallsförsäkring. Vid utflykter och övernattningar utgår särskild avgift.

LEDARE

Ledarna på Jollarna är:
Magnus Lindstedt(avdelningsledare), 070-585 8081, mange.lindstedt@telia.com
Janne Lundahl
Ann-Louise Andersson
Karin Wattsgård
Katarina Grufman
Daniel Gräntz
Ann-Sofie Arvidsson
Martin Jakobsson
Anna Brandt

Hälsningar, Ledarna / Magnus