VÄLKOMNA TILL SPÅRARSCOUTAVDELNINGEN SJÖBUSARNA

Vi är ca 20 spårarscouter som träffas torsdagar 18.15-19.45. Under vintern har vi träffats i vår lokal, L:a Ängby på Holbergsgatan 4, nära Blackebergsvägen, men efter påsk ses vi  på Warfvet, vår tomt vi Mälarens strand. Nedan finner du lite mer information om oss.

VÅRTERMINEN HAR BÖRJAT

Vårens Program finns nu i PDF-format nedan.

är ca 680:- kr per termin. Har du inte fått inbetalningskort för medlemsavgiften denna termin så kommer den nog snart. I medlemsavgiften ingår, förutom det material vi gör av med under hösten, också prenumeration på tidningen SCOUT samt en olycksfallsförsäkring. Vid utflykter och övernattningar utgår särskild avgift.

KÖPA SCOUTSKJORTA

Om du undrar hur man kan köpa en scoutskjorta eller hur märkena ska sitta på skjortan så finner du information nedan.

FRÅGOR

Frågor verksamheten på Sjöbusarna? Mejla eller ring Magnus Lindstedt, magnus.lindstedt@blackeberg.nu / 070-585 80 81

• Ha alltid på dig varma kläder på scoutmötena då vi ibland kommer att ha delar av mötena ute.
  • Har du funderat på att köpa scoutskjorta? Titta nedan.
  • Vill du veta var dina scoutmärken ska sitta på skjortan? Klicka på pdf-länken nedan!
  • Allmän info om Spårarscouterna och Blackebergs sjöscoutkår finns nedan.

Här nedan finns några dokument du kan ladda ner:

Program Sjobusarna VT 2019 v6

Köpa Scoutskjorta

Information om scouting och scoutkåren

Information om Vässarö

Vad är scouting