Palladium 2018 (uppdaterad 2018-07-06)

Nu närmar sig lägret på Vässarö – PALLADIUM 2018

Här bifogat kommer det andra och sista brevet inför årets sommarläger Palladium – ett lägeräventyr i teaterns värld!

Men följ också gärna eventuell info på hemsidan http://blackeberg.scout.se/. Anslut dig också gärna till vår grupp på Facebook – Blackebergs sjöscoutkår. Det är en sluten grupp så ansök om medlemskap så kommer en administratör hälsa er välkomna. Här kommer vi lägga upp en del bilder och annan information under själva lägret.

I det bifogade brevet berättar vi när och var vi samlas, hur vi åker dit, vad du behöver ha med dig – samt när vi kommer tillbaka.

Har du frågor kontaktar du din ledare, eller lägerkommittén, vars telefonnummer finns i det bifogade brevet.

En utrustningslista finns bifogat till detta mail.

För dig som ännu inte skickat in din hälsodeklaration finns även en sådan åter igen bifogad till detta mail.

Vi ses snart!

Hälsningar Lägerkommittén

gm lägeransvarig Björn Sjöstrand bjorn@sjostrands.com 072-7125120 och
lägerplaneringsansvarig Magnus Lindstedt, mange.lindstedt@telia.com, 070-585 80 81

Sommalägret Palladium 2018 närmar sig!

Nu har vi skickat ut Lägerbrev 2, dvs den slutliga informationen om samlingsplatser och samlingstider samt en utrustningslista till alla anmälda. Lägerbrev 2 och utrustningslistan finns upplagda nedan. Fortsätt gärna att följa eventuella uppdateringar om lägret på denna sida.

Vi är 61 anmälda till sommarens läger, Palladium!

Anmälan som Scout/Ledare

Anmälningstiden för lägret har gått ut, men om du är sugen att åka med så kan du kontakta Magnus Lindstedt på 070-5858081 så kan vi undersöka om det finns plats.

Får du information om att det finns plats så fyller du i nedan länkat forumlär och skickar även en ifylld och underskriven hälsodeklaration till Emma Bergman (Medelpadsg 2, 16253 Vällingby) samt betalar in hela avgiften, enligt nedan, till plusgiro 50 14 65-9, Blackebergs Sjöscoutkår. Skriv ”läger” namn och födelseår samt din mailadress i meddelanderaden.

Anmälan – Palladium 2018 – Klicka här

Lägerbrev 1

Picture1Picture2

Välkommen till årets sommarläger Palladium

– ett lägeräventyr i teaterns värld!

Vecka 31 är det äntligen dags för sommarläger och i år åker vi, tillsammans med ca 1500 andra scouter, på distriktsläger till Vässarö. Vässarö är scouternas ö och ligger i ytterskärgården mellan Grisslehamn och Öregrund.

Vi bygger vår egen lägerby där vi sover i tält och lagar vår mat tillsammans. Under lägret kommer vi i år att möta teatersällskapet Palladium som är i stort behov av hjälp, eftersom en viktig person i deras sällskap har försvunnit under mystiska omständigheter. Se brevet från Neo! Förutom dessa programaktiviteter kommer det såklart bli segling, bad, paddling, lägerbål osv.

Lägertid och kostnad:

• Spårare (Sjöbusar och Jollar) onsd 1/8 – lörd 4/8. Kostnad: 1 200 kr
  • Upptäckare (Skutor) tisd 31/7 – lörd 4/8. Kostnad: 1 550 kr
  • Äventyrare (Kustfyrare) lörd 28 juli – lörd 4/8. Kostnad: 2 400 kr
  • Utmanare (Herbetz Yellon) lörd 28 juli – lörd 4/8. Kostnad: 2 400 kr
  • Ledare och funktionärer t om 26 år Kostnad: 100 kr
  • Ledare och funktionärer över 26 år Kostnad: 1 000 kr

Förälder: Ta chansen att få uppleva scouting tillsammans med ditt barn.

Vi behöver din hjälp som ledare under lägret.

Anmäl dig nu!

För att anmäla dig till lägret skickar du ifylld och underskriven hälsodeklaration till Emma Bergman (Medelpadsg 2, 16253 Vällingby) samt betalar in hela avgiften, enligt ovan, till plusgiro 50 14 65-9, Blackebergs Sjöscoutkår senast den 30 april. Skriv ”läger” namn och födelseår samt mailadress, för vart resterande information ska skickas, i meddelanderaden.

Mer information:

Mer fakta om tider, packning och resan till och från lägret kommer senare till dem som har anmält sig. Information kommer också löpande läggas upp på www.blackeberg.scout.se

Frågor? Kontakta gärna lägerplaneringsansvarig Magnus Lindstedt, mange.lindstedt@telia.com, 070-585 80 81 eller dina vanliga ledare.

Vi ses i sommar!

Hälsningar från lägerkommittén

OBS! Det finns möjlighet att söka bidrag till lägeravgiften från scoutkåren. Vill du göra det så prata med din avdelningsledare.

Sommarens läger!

I sommar åker kåren till Vässarö på distriktsläger.
Lägret äger rum 28 juli–4 augusti.

Följande datum gäller för de olika avdelningarna:

Sjöbusarna och Jollarna: 1–4 augusti (ons-lör)
Skutorna: 31 juli–4 augusti (tis-lör)
Kustfyrarna: 28 juli–4 augusti (lör-lör)
Herbetz Yellon: 28 juli–4 augusti (lör-lör)

Mer information och anmälan kommer i vår, men boka in
datumen redan nu så missar ni inte sommarens höjdpunkt!

Palladium