Kåravslutning!

Välkomna på Blackebergs årliga kåravslutning! Söndagen den 3 juni kl. 13.00-16.00 på Warfvet. Vi inleder avslutningen med traditionsenlig ceremoni och märkesutdelning. Därefter kommer det finnas fika med kaffe, saft, bullar och kakor samt möjlighet att grilla korv och pinnbröd, allt Läs mer »

Nu kan du hjälpa till som Medlemsregistrerare och Bidragsombud hos oss

Blackebergs Sjöscoutkår gör unga redo för livet genom äventyr på sjön och ute i naturen. Våra värderingar genomsyrar allt vi gör – vi är schyssta kompisar! Nu kan du hjälpa till som Medlemsregistrerare och Bidragsombud hos oss Du behöver inte Läs mer »

Tack för en rolig och givande ledardag!

Tack alla som kom och bidrog till ledardagen!  Det var 20 ledare, assistenter och utmanare som kom och bidrog den 6:e februari. Sassa som är utvecklingskonsulent på scouterna höll en uppskattad workshop om Varför, Hur och Vad inom scouterna. Det Läs mer »

Ledardag

Hej alla ledare, funktionärer och utmanare! Lördagen den 3:e februari är det dags för den årliga ledardagen! Dagen inleds kl. 10.00 med extrastämman och efter den drar själva ledardagen igång. Schema för dagen: Stämma Presentation av ledare, funktionärer, utmanare och Läs mer »

Sommarläger!

Hej alla scouter! I sommar åker kåren till Vässarö på distriktsläger. Lägret äger rum 28 juli–4 augusti. Följande datum gäller för de olika avdelningarna: Sjöbusarna och Jollarna: 1–4 augusti (ons-lör) Skutorna: 31 juli–4 augusti (tis-lör) Kustfyrarna: 28 juli–4 augusti (lör-lör) Läs mer »

Extra kårstämma

Hej! Lördagen den 3:e februari kl. 10.00 är det som sagt extra kårstämma för att utse en kårordförande. Stämman äger rum i Lilla Ängby Gård och fika och kaffe finns från kl. 9.45. Dagordning: 1. Stämmans öppnande 2. Val av Läs mer »

Kårstämman klar – dessa valdes!

Tack till alla som var med på kårstämman idag onsdag 27 sept 2017! Till styrelsen valdes Per Westman som Vice ordförande, Emilia Looberger som sekreterare, Jakob Lassen som kassör, Emma Bergman som utbildningsansvarig, Ulrika Wigart som ledamot, Niklas Erneberg som Läs mer »