Ledardag

Hej alla ledare, funktionärer och utmanare! Lördagen den 3:e februari är det dags för den årliga ledardagen! Dagen inleds kl. 10.00 med extrastämman och efter den drar själva ledardagen igång. Schema för dagen: Stämma Presentation av ledare, funktionärer, utmanare och Läs mer »

Sommarläger!

Hej alla! Vässsarö har nu avslöjat temat för årets sommarläger: Palladium – ett lägeräventyr i teaterns värld! För mer info om temat, se bifogat dokument. PS. Vill du som ledare vara med i kårens lägerkommitté? Kontakta då styrelsen på styrelsen@blackeberg.nu. DS. Läs mer »

Sommarläger!

Hej alla scouter! I sommar åker kåren till Vässarö på distriktsläger. Lägret äger rum 28 juli–4 augusti. Följande datum gäller för de olika avdelningarna: Sjöbusarna och Jollarna: 1–4 augusti (ons-lör) Skutorna: 31 juli–4 augusti (tis-lör) Kustfyrarna: 28 juli–4 augusti (lör-lör) Läs mer »

Extra kårstämma

Hej! Lördagen den 3:e februari kl. 10.00 är det som sagt extra kårstämma för att utse en kårordförande. Stämman äger rum i Lilla Ängby Gård och fika och kaffe finns från kl. 9.45. Dagordning: 1. Stämmans öppnande 2. Val av Läs mer »

Kårstämman klar – dessa valdes!

Tack till alla som var med på kårstämman idag onsdag 27 sept 2017! Till styrelsen valdes Per Westman som Vice ordförande, Emilia Looberger som sekreterare, Jakob Lassen som kassör, Emma Bergman som utbildningsansvarig, Ulrika Wigart som ledamot, Niklas Erneberg som Läs mer »

Välkommen till vår nya sajt

Varmt välkomna till vår nya sajt i Scouternas nya webbsystem WordPress. Scouternas webbplatser bygger på publiceringsverktyget WordPress. WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Med Scouternas WordPress-system får vi en sajt som följer Scouternas grafiska Läs mer »