Spårarna 8-10 år – Sjöbusarna

VÄLKOMNA TILL SPÅRARSCOUTAVDELNINGEN SJÖBUSARNA

Vi är ca 20 spårarscouter som träffas torsdagar 18.15-19.45. Under vintern har vi träffats i vår lokal, L:a Ängby på Holbergsgatan 4, nära Blackebergsvägen, men efter påsk ses vi  på Warfvet, vår tomt vi Mälarens strand. Nedan finner du lite mer information om oss.

HÖSTTERMINEN BÖRJAR I SEPTEMBER

För oss som var med i Sjöbusarna redan i våras börjar höstterminen torsdagen den 6 september kl 18:15 på Warfvet.

Torsdagen därpå, den 13 september hälsar vi de nya sjöbusarna välkomna. De som är antagna har fått ett mail i slutet av juni.

Samtidigt, den 13 september kl 18:15, har vi ett föräldramöte då både gamla och nya sjöbusföräldrar är välkomna.

Höstterminens program kommer att anslås här på hemsidan i början av september.

är ca 680:- kr per termin. Har du inte fått inbetalningskort för medlemsavgiften denna termin så kommer den nog snart. I medlemsavgiften ingår, förutom det material vi gör av med under hösten, också prenumeration på tidningen SCOUT samt en olycksfallsförsäkring. Vid utflykter och övernattningar utgår särskild avgift.

KÖPA SCOUTSKJORTA

Om du undrar hur man kan köpa en scoutskjorta eller hur märkena ska sitta på skjortan så finner du information nedan.

FRÅGOR

Frågor verksamheten på Sjöbusarna? Mejla eller ring Magnus Lindstedt, mange.lindstedt@telia.com / 070-585 80 81

• Ha alltid på dig varma kläder på scoutmötena då vi ibland kommer att ha delar av mötena ute.
  • Har du funderat på att köpa scoutskjorta? Titta nedan.
  • Vill du veta var dina scoutmärken ska sitta på skjortan? Klicka på pdf-länken nedan!
  • Allmän info om Spårarscouterna och Blackebergs sjöscoutkår finns nedan!